Xbox-chef vil have flere singleplayer-spil

Xbox S|X

Det er elefanten i glasbutikken, som vi oftest undgår at tale om. PlayStation har nogle fede singleplayer-titler, som Microsoft mangler et modsvar på. De sidste par år har særligt Horizon, Spider-Man, God of War og The Last of US givet Sony et stærkt kort på hånden, når man skulle vælge konsol.

Det ved Xbox-chefen Phil Spencer. Derfor vil man i fremtiden have fokus på stærke singleplayer-oplevelser, jvf. et interview, som han har lavet med Gamereactor.

“I’d like to see more single-player games from our first-party…”

– Phil Spencer, XBox-chef

Det er et godt og indsigtsfuld interview, som anbefales at læse, hvis man er til metagaming. Microsoft har i år købt mange nye selskaber, særligt købet af Zenimax og de tilhørende spiludviklere som Id Software og Bethesda har udjævnet Sonys stærke hold af spilstudier.

Det bliver ikke en kedelig tid at være på Xbox’en.

Skriv et svar