Apples streamingsapp kommer til Xbox

Apps Xbox S|X

Skal man have succes med streaming, så skal man ikke være låst på få platforme. Det har Apple erkendt, hvorfor de endelig er på vej til Xbox’en med deres streamingsapp. Den giver adgang til at købe og leje film (måske i 4K med HDR?) og selvfølgelig Apples TV+-streaming, som blev lanceret i november 2019.

Apple har ellers lagt sig ud med mange, og særligt Microsoft og Apple har gennem årtier stået stejlt overfor hinanden (selvom Microsoft reddede Apple i 90’erne fra bankerot og dermed ejer en del af Apple). Senest har Microsoft ikke kunnet få sin Game Pass-app på Appstore, da Apple gerne vil kontrollere indholdet af hver enkelt titel (hvilket de jo ikke gør på Netflix).

Nye tider, der er mere information i næste uge, når de holder et event.

Tak til recordere.dk for at bringe den originale nyhed.

Skriv et svar