Elgiganten har rigeligt med Xbox Series S|X trods fejlsms’er

Xbox S|X

I starten af oktober fik flere en kedelig sms fra Elgiganten; vores forudbestillinger af de nye Xbox-konsoller var udskudt. Elgiganten skrev da på deres Facebook-side Elgiganten Gaming DK i et svar til en bruger, at der var sket en fejl. Elgigaten sendte mig da en sms, om at jeg kunne hente min maskine den 11. november, selvom jeg oprindeligt har den 10. november som dato.

[ngg src=”galleries” display=”basic_imagebrowser”]

Jeg ringede derfor Elgiganten op for at høre mere, både om min levering og andres chance for at få deres. Den venlige telefondame informerede mig, at min Series X stadig står klar den 10. november, at man kan hente maskiner forskellige steder på lanceringsdagen (der er ikke mange), men at den næste omgang forudbestillinger er sat til slut december.

Du kan se hvilke butikker, som forventer at have en maskine på tirsdag den 10. november, på denne side. Vi har inkluderet et skærmbillede pr. dags dato (5. november 2020).

1 thought on “Elgiganten har rigeligt med Xbox Series S|X trods fejlsms’er

Skriv et svar