Elgiganten kan IKKE levere forudbestilte maskiner

Xbox S|X

For et par dage siden var jeg i kontakt med Elgigantens kundeservice. De lovede, at vi burde kunne få maskinerne til tiden, men det var selvfølgelig for godt til at være sandt.

Min egen maskine er udskudt “et par dage”. Den var ellers sat til afhentning i min lokale Elgiganten i dag, på lanceringsdagen. På flere fora rundt omkring på danske hjemmesider er der flere forrykte historier.

Xboxlife.dk kan man læse om maskiner, som dukker op, selvom de var sent bestilt. Det gør de, selvom andre var hurtigere til at bestille. Der er også mange, som har deres maskiner på vej, selvom de intet konkret ved om ankommelsestidpunkt. Den sidste kategori er de, som slet intet har hørt, hvorfor folk er ret frustrerede nu.

Det bliver en lang uge for de fleste. På Dailyrush.dk har en bruger fået et gavekort på 500 kroner, da Elgiganten ikke kan levere en maskine før jul. Det bliver dyrt for Elgiganten, hvis der er praksis.

Skriv et svar