ARTIKEL: Det gode ekstraudstyr

Artikel Xbox S|X

Maskinen er i huset. Men der er plads til opgraderinger hist og pist. Det er dog ikke alt, som er lige nødvendigt og for det meste en dårlig investering. Det gode ved de to nye Xbox-maskiner er dog, at du kan bruge den forrige generations ekstraudstyr, så du kan finde mange gode ting brugt på den blå avis. Lad os kigge på det:

Ekstra harddisk: Nødvendigt? Nej… Du kan opgradere Xbox X|S med 1 TB harddisk fra Seagate, som har lavet et samarbejde med Microsoft. Denne harddisk er designet til at køre med samme SSD-hastighed som den indbyggede. Du kan også købe en billigere USB-harddisk og så flytte spil fra SSD’en til den eksterne, når de ikke skal bruges.

Controller: Ja. Helt klart. Herhjemme spilles der med en Razer Wolverine Tournament Edition. Den giver nogle klare fordele; den er kablet (du løber ikke tør for strøm, der er mindre inputlag), der er ekstra knapper, og med app’en kan du finindstille controlleren. Ydermere er den rigtig robust, og har et godt greb til voksne hænder. Spiller du online-skydespil, så er en bedre controller end standardcontrolleren den oplagte investering.

Rat: Min næste investering er et bilrat til Forza. Jeg regner ikke med, at min kørsel bliver bedre, men jeg og mine børn vil få større indlevelse i bilspillene. Umiddelbart kigger jeg på et rat fra Thrustmaster, Ferrari 458, som jeg håber at kunne få for under 500 kroner på den blå avis.

Headset: I visse spil er det en stor fordel at kunne bruge sin hørelse til at lokalisere bestemte lyde, som for eksempel fodtrin. Jeg har dog ikke brugt et gamerheadset, men et par gode studiehovedtelefoner fra BeyerDynamic, DT-990. Komforten er vigtig, særligt for brillebrugere. Jeg mangler nogen gange en mikrofon, men den må jeg klare mig uden.

Internet: Hvilken hastighed kører du med? Du kan tweake hundrede forskellige ting i din router, men i den sidste ende kommer det an på din hastighed fra din udbyder. Hos flere udbydere koster det omkring 20 kroner mere om måneden at gå fra den laveste til den højeste hastighed. Kombiner det med et LAN-kabel (CAT5 eller nyere), så kan du som jeg opleve downloadhastigheder op mod 870 mbps. Gennemsnittet ligger mellem 200 og 300 mbps, men det er stadigvæk en stor forbedring af mit gamle internet.

Skriv et svar