Cyberpunk 2077 vises frem i mange trailers

Spil

JEG glæder mig til Cyberpunk 2077. Jeg mangler at gennemspille Witcher 3, jeg er kun lige blevet færdig med Witcher 2, men baseret på den stemning som hersker omkring CD Projekt RED som spiludvikler og de mange stemningsfulde trailers, så er der lagt i kakkelovnen til enten årets spiloplevelse… eller skuffelse…

Nu er der nyt. Ikke bare en enkelt trailer, men spiludvikleren har lagt flere lækkerbiskener op. Derfor viser vi kun en enkelt her, men vi anbefaler et smut ind på den officielle YouTube-kanal, så du kan nyde det hele.

Husk, at spillet ikke er optimeret til Xbox Series X endnu. Det sker først i foråret. Måske bør du vente, hvis du eller kan holde det ud. Uanset hvad, så har vi sat en nedtælling på forsiden til den 10. december.

Skriv et svar