Halo Infinite udskydes i et år

120fps Spil Xbox S|X

Microsoft manglede et Halo-spil til lanceringen af de nye konsoller i år. Det er der enighed om på tværs af mange medier og hos mange gamere. Nu har Microsoft og 343 Industries taget bladet fra munden og fortalt lidt mere om tilstanden på Halo Infinite i et længere blogindlæg på halowaypoint.com.

Spillet ankommer først til efteråret 2021. Man vil fokusere meget på spillets visuelle side, som fik kritik for at være grim og ikke svarende til niveauet, som forventes i den næste generation. Der er også nyt om spillets multiplayer, så læs i ovenstående link, hvis du skal have det hele med. Du kan også se den video, som startede kritikken af Halo Infinite. Undertegnede synes ikke, at det var en katastofe, og det er tydeligt, at spillet arbejder med ægte lyskilder, hvilket selvfølgelig suger noget af kraften fra den øvrige grafik.

Spillet ankommer med 120fps, en gratis omgang multiplayer, som måske inkluderer Battle Royale. Der er noget at glæde sig til.

Skriv et svar