Left 4 Dead får spirituel efterfølger

Spil

Valve var ikke interesseret i at udgive Left 4 Dead 3, så udviklerholdet Turtle Rock er rykket til Warner Brothers Games. De to første Left 4 Dead-spil er meget populære udgivelser, selvom 2’eren udkom ret hurtigt efter det første spil. Nu kommer der så en spirituel opfølger fra det samme spilstudie.

Back 4 Blood har den rigtige titel, det samme koncept med fire spillere, som navigere igennem baner med zombier i hobevis og muterede bosser. Der loves coop, multiplayer og ekstremt høj genspilsværdi.

Senest har Turtle Rock stået bag Evolve, men selvom der var store forventninger, så skuffede de med dårlig balancering og manglende indhold, hvorfor de nu satser på en sikker hest; zombieskydespil med coop.

Spillet udkommer 22. juni 2021.

Skriv et svar