GoldenEye dukker op i kasseret remaster

Spil

GoldenEye. Måske var det verdens bedste skydespil for sin tid, måske ikke. Men spillet hyldes for sin tilgang til konsolskydespil, det var en fantastisk spilmatisering og generelt er der kun varme ord om denne spilklassiker.

Derfor er det også ekstremt frustrerende, at man kun har lavet vage fortolkninger af spillet. Der gik rygter om en remaster af GoldenEye i Xbox 360-æraen, men denne kom aldrig grundet uenigheder omkring rettighederne. Microsoft købte spiludvikleren Rare, men alligevel har vi aldrig set noget til projektet… før nu!

En udgave af spillet er dukket op, og det vækker varme minder hos undertegnede, som gladeligt gik i Blockbuster for at leje konsol, spil og fire controllere for at sidde på et 20″ billedrørs-tv og udkæmpe blodige kampe med tre kammerater.

Spillet ser meget færdigt ud, og faktisk ligner det en rigtig vellykket port. Man kan kun håbe, at lækagen får rykket i de rigtige tråde, så vi endelig får den klassiker på banen igen til en ny generation.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #328
  Kenny Jensen
  Administrator

   GoldenEye. Måske var det verdens bedste skydespil for sin tid, måske ikke. Men spillet hyldes for sin tilgang til konsolskydespil, det var en fantasti
   [See the full post at: GoldenEye dukker op i kasseret remaster]

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
  • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...