Gamle Xbox-spil får FPS Boost

120fps Spil Xbox S|X

I en tid, hvor der er stor fokus på spils afvikling mht. opløsning og billedhastighed, har Microsoft begået en mindre milepæl indenfor afvikling af ældre titler til Xbox 360 og endda måske de helt gamle Xbox-spil.

Ifølge VG247 kommer der en ny funktion til Xbox Series X og S kaldet FPS Boost. Ifølge den vedhæftede video fra Digital Foundry, så går FPS ikke ind og roder i spillets originale kode. I stedet opfanger det signalet på til Direct 3D-motoren og manipulerer spillet til at kaste en højere billedhastighed ud til skærmen.

Enkelt, smart og med stort potentiale. Følgende fem spil kan åbenbart allerede nydes nu med 60 FPS, og i et enkelt tilfælde går billedhastigheden op til 120 FPS, men det kræver selvfølgelig, at dit TV er klar til det.

 • Far Cry4
 • New Super Lucky’s Tale
 • Sniper Elite 4
 • UFC4
 • Watch Dogs 2

Fora Gamle Xbox-spil får FPS Boost

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #371
  Kenny Jensen
  Administrator

  I en tid, hvor der er stor fokus på spils afvikling mht. opløsning og billedhastighed, har Microsoft begået en mindre milepæl indenfor afvikling af æl
  [See the full post at: Gamle Xbox-spil får FPS Boost]

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...