Nyt Aliens-spil på vej

Spil

Det er utroligt, at der er ikke er lavet flere Aliens-spil med tanke på den store succes, som Aliens-spil alle dage har været. Så det er kun en kærkommen nyhed, at Cold Iron Studios giver os Aliens: Fireteam til sommer.

Du skal rejse til ydre kolonier 23 år efter den oprindelige Alien-trilogi, hvor du sammen med to andre spillere skal udrydde kolonier fra fjender. Fjenderne spænder fra xenomorfer til syntetiske robotter.

Det kan umuligt gå galt. Måske er der en snert af sarkasme over denne nyhed, men det er måske fordi, at de fleste kollektivt har glemt den sidste Aliens-shooter fadæse med tilnavnet Colonial Marines. Jeg erindrer den kun svagt. Nåh, men… SURVIVE THE HIVE!

Spillet rammer PlayStation 4+5, Xbox One+SX+SS og Steam til sommer.

Fora Nyt Aliens-spil på vej

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #391
  Kenny Jensen
  Administrator

  Det er utroligt, at der er ikke er lavet flere Aliens-spil med tanke på den store succes, som Aliens-spil alle dage har været. Så det er kun en kærkom
  [See the full post at: Nyt Aliens-spil på vej]

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...