Microsoft undersøger problem med XS-controlleren

Xbox S|X

Det er ikke kun Sony og Nintendo, som har problemer med deres controllere. Microsoft har reageret på, at flere brugere oplever, at deres controller til Xbox Series S og X får problemer med knapperne.

Microsoft arbejder selvfølgelig på problematikken. Da undertegnede bruger en 3. parts controller, så har jeg ikke oplevet problemet endnu. Men det er en uheldig tendens, at moderne hardware får disse problemer. Måske har det altid været et problem, og internettets udbredelse er kun med til at synliggøre omfanget.

“At Microsoft, we put all of our products through rigorous quality assurance testing and are committed to providing customers with an unparalleled gaming experience,” they say in a statement. “We are aware some players may be experiencing unresponsiveness with their new Xbox Wireless Controllers and our teams are actively working on a solution. For the best experience, we encourage customers to visit Xbox Support for assistance.”

– Citeret fra artiklen på LOADOUT

Fora Microsoft undersøger problem med XS-controlleren

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #397
  Kenny Jensen
  Administrator

  Det er ikke kun Sony og Nintendo, som har problemer med deres controllere. Microsoft har reageret på, at flere brugere oplever, at deres controller ti
  [See the full post at: Microsoft undersøger problem med XS-controlleren]

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...