Xbox vil snart kunne spille Stadia-spil

Apps Spil Xbox S|X

Microsoft arbejder stadig på at perfektionere deres nyeste konsol. Denne gang er det konsollens browser, som er baseret på deres egen Windows-browser, kaldet Edge, som skal have en omgang med paletten.

Egentlig er det mest i maskinrummet, der vil ske ændringer. Edge-browseren til Windows blev i 2020 Chromium-baseret, hvilket muliggør nogle nye muligheder, hvis konsoludgaven af browseren får samme tur.

Fremover vil den da kunne spille spil via de browserbaserede tjenester som Google Stadia og GeForce Now. Du kan selv se alpha-testere lege rundt med det her, hvor de gennem GeForce Now får Steam-spil til at starte:

Fora Xbox vil snart kunne spille Stadia-spil

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #407
  Kenny Jensen
  Administrator

  Microsoft arbejder stadig på at perfektionere deres nyeste konsol. Denne gang er det konsollens browser, som er baseret på deres egen Windows-browser,
  [See the full post at: Xbox vil snart kunne spille Stadia-spil]

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...