Outriders bliver Xbox-eksklusiv

Spil

Fyyyy… Vi hader eksklusive spil. De fragmenterer gamerne på forskellige platforme, og puster til den evige kamp mellem fanboys. Men når nu det er Xbox’en, som får lidt kærlighed i form af et ret populært spil, så ligger min harme på et ret lille sted. Eksklusive spil er åbenbart en blivende del af branchen de næste mange år.

Outriders udkommer 1. april (!) i Game Pass, og efter den seneste demo er flere ret begejstrede over den nye shooter. Demoen har lige fået en patch, så du kan lige nå at kigge ind, inden udgivelsesdatoen oprundes om knap to uger.

Fora Outriders bliver Xbox-eksklusiv

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #415
  Kenny Jensen
  Administrator

  Fyyyy… Vi hader eksklusive spil. De fragmenterer gamerne på forskellige platforme, og puster til den evige kamp mellem fanboys. Men når nu det er Xb
  [See the full post at: Outriders bliver Xbox-eksklusiv]

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...