12 EA-spil får FPS Boost

120fps Spil Xbox S|X

Microsoft er blevet rigtigt dygtige til at fuldbyrde deres ideer. FPS Boost startede som en interessant gimmick i februar, hvor en lille håndfuld spil fik sat billedhastigheden op fra de jævne 30 billeder i sekundet til 60 og endda 120 i visse tilfælde. Siden fulgte en række Betheda-spil og nu har Microsoft leget lidt med en meget brugt spilmotor hos EA.

Listen, som VG247 har opfanget, inkluderer spil bygget på Frostbite-spilmotoren, og da den er blevet flittigt brugt, så er der nu en række klassiske EA-spil til rådighed i højere billedhastighed, end da spillene udkom hver især.

 • Battlefield 1
 • Battlefield 4
 • Battlefield 5
 • Mirror’s Edge: Catalyst
 • Plants vs Zombies: Battle for Neighborville
 • Plants vs Zombies: Garden Warfare
 • Plants vs Zombies: Garden Warfare 2
 • Star Wars Battlefront
 • Star Wars Battlefront 2
 • Titanfall
 • Titanfall 2
 • Unravel 2

Ovenstående titler kan køres i 120 fps, såfremt dit tv understøtter det. Hvad det betyder for mit fjernsyn, som er tudsegammelt, det glæder jeg mig til at finde ud af. Du skal aktivere funktionen ved at følge Microsofts vejledning.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #439
  Kenny Jensen
  Administrator

  Microsoft er blevet rigtigt dygtige til at fuldbyrde deres ideer. FPS Boost startede som en interessant gimmick i februar, hvor en lille håndfuld spil
  [See the full post at: 12 EA-spil får FPS Boost]

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...