Microsoft lader dig købe ny konsol gennem den gamle

Xbox S|X

Mange har haft svært ved at købe en af den nye generations konsoller, om det så var en Xbox eller PlayStation. Microsoft har lagt hovedet i blød, og nu lancerer de en løsning til de, som er med i preview-programmet med henblik på at give alle mulighed for det i en kommende opdatering.

Løsningen er enkel; du kan fremover bestille en Xbox Series X eller S på din nuværende konsol direkte gennem Microsoft, og på den måde kan Microsoft styre, at flere ikke hamstrer maskiner med henblik på at videresælge til en høj fortjeneste. Et kort blik på DBA viser omfanget af amoralske typer, som sælger med mellem 500 og 1.000 kroners gevinst. Når det gælder PlayStation 5, så er priserne endnu højere trods samme lanceringspris som Xbox Series X.

Det kan synes relativt simpelt, men muligvis kan det fremover sikre de inkarnerede fans en konsol uden at skulle betale ublu overpriser. Der vil selvfølgelig stadig være ventetid for mange mennesker, men det kunne foregå langt mere retfærdigt, end hvad vi har oplevet hos mange forhandlere.

Fora Microsoft lader dig købe ny konsol gennem den gamle

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #446
  Kenny Jensen
  Administrator

  Mange har haft svært ved at købe en af den nye generations konsoller, om det så var en Xbox eller PlayStation. Microsoft har lagt hovedet i blød, og n
  [See the full post at: Microsoft lader dig købe ny konsol gennem den gamle]

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...