H&M har Xbox-tøj til dine børn

Xbox S|X

Et hjem med klaver og Xbox indikerer ofte børn med højere dannelse end resten af pøblen, som spiller PlayStation. Derfor er det også helt på sin plads at signalere sit tilhørsforhold gennem sit tøj, hvilket H&M er helt med på.

Kig blot på de fine badesandaler øverst oppe, mens der også kan vælges t-shirts, shorts og strømper. Børnepengene lander lige om lidt (20. juli), så gå du bare amok i gamingtøj til dine unger. Der er også lidt PlayStation-tøj, hvis dine børn mangler klasse. 😉

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #471
  Kenny Jensen
  Administrator

   Et hjem med klaver og Xbox indikerer ofte børn med højere dannelse end resten af pøblen, som spiller PlayStation. Derfor er det også helt på sin plads
   [See the full post at: H&M har Xbox-tøj til dine børn]

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
  • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...