Back 4 Blood roses stort før udgivelse

Spil

Blockbustersæsonen blev skudt i gang i sidste uge med Far Cry 6, men med lidt tid til den næste store udgivelse kan det jo være, at du skulle få kigget på Back 4 Blood. Det er en spirituel efterfølger til Left 4 Dead 1 og 2, men Valve gider åbenbart aldrig lave tredje kapitel til nogle af deres spilserier. Turtle Rock kan dog være ganske tilfredse med den modtagelse, som anmelderne giver spillet.

PCGamer kalder spillet “bloody brilliant”, danske Gamereactor kalder spillet “det spil, som Left 4 Dead-fans har ventet på”, og Polygon mener, at spillet hæver sig over sin spilmæssige arv.

Der er også kritiske røster, som enten handler om spillets singleplayer-del, som er knap så belønnende, eller mangel på fornyelse. Du bør finde venner eller ubekendte på nettet for at få det optimale ud af spillet. Men generelt er der ros efter en beta, som vist formåede at skræmme mange spillere væk. Nvidia har gjort DLSS klar til spillet, så nu burde det tekniske også være i orden.

Er du klar til flere zombier, så er spillet ude i dag på PC og de fleste konsoller, hvor det også er tilgængeligt i Game Pass.

Fora Back 4 Blood roses stort før udgivelse

 • Dette emne har 0 svar og 1 stemme, og blev senest opdateret for 7 måneder siden af Kenny Jensen.
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #558
  Kenny Jensen
  Administrator

  Blockbustersæsonen blev skudt i gang i sidste uge med Far Cry 6, men med lidt tid til den næste store udgivelse kan det jo være, at du skulle få kigge
  [See the full post at: Back 4 Blood roses stort før udgivelse]

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...