Halo-beta og masser af ældre titler er ude på Xbox

Spil Xbox S|X

Gårsdagens show var ikke på højde med sommerens presseshows, men det var hyggeligt nok at mindes de gamle titler, få lidt historie og mærke historiens vingesus. Hele showet, som varede en halv time, kan ses i den nederste video.

Men til slut annoncerede 343 Industries, at man kan downloade betaen til multiplayer-delen af Halo Infinite, hvilket var rygtet, men alligevel en glædelig overraskelse. Sidst i showet fik vi en overvældende præsentation, som så meget hektisk ud.

Derudover annoncerede Microsoft en mindre dokumentarserie på seks afsnit, som starter i midten af december. Tilsyneladende var det en større proces at overtale ledelsen til at satse på den første Xbox.

Sidst, men ikke mindst, så er over 70 ældre Xbox-titler blevet tilgængelige på Xbox One og den nyeste generation, heriblandt 20 titler fra den første Xbox. Du kan se listen her, men du kan måske også skimme denne oversigt, hvis du har gode øjne. Blandt mine favoritter er Jedi Knight 2, TimeSplitters 2 og det originale Max Payne.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #589
  Kenny Jensen
  Administrator

  Gårsdagens show var ikke på højde med sommerens presseshows, men det var hyggeligt nok at mindes de gamle titler, få lidt historie og mærke historiens
  [See the full post at: Halo-beta og masser af ældre titler er ude på Xbox]

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...