Xbox overvejer samarbejdet med Bobby Kotick

Spil

Activision Blizzard har endnu ikke redet stormen af, når det gælder de mange beskyldninger om uacceptabel adfærd i deres spilstudier og hovedkontorer. Den seneste interne rapport afslører, at han har kendt til og endda forsøgt at bremse flere sager, som kunne have ledt til fyringer af ledende medarbejdere. Derfor har han erkendt, at han kan blive nødt til at træde tilbage som chef, hvis der ikke bliver dæmmet op for den stigende kritik.

Balladen starter denne sommer hos Blizzard, men hurtigt kom mange andre historier til overfladen. Siden har medarbejderne forsøgt at organisere sig, og flere har endda sagsøgt spilgiganten, hvor man endda har måtte ændre spilkarakterer i WoW og Overwatch navngivet efter krænkende medarbejdere.

Senest har flere samarbejdspartnere, heriblandt Microsoft, sagt fra over for Bobby Kotick, så måske lakker hans lederskab mod enden, men det kan være på tide med frisk blod, da hans trods alt været på posten i 30 år. I den tid har han formået at skabe et af verdens største spilselskaber, som endda fik Blizzard i folden, da man opkøbte Vivendi Games i 2008.

Spilbranchen har haft mange opgør i disse år, hvor der er kommet fokus på overgreb og uhyrlige arbejdsforhold. Derfor kan det synes rigtigt, at man får ledere med bedre dømmekraft i forhold til tidens standarder ind i toppen af poppen.

 • Dette emne har 0 svar og 1 stemme, og blev senest opdateret for 7 måneder siden af Kenny Jensen.
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #596
  Kenny Jensen
  Administrator

  Activision Blizzard har endnu ikke redet stormen af, når det gælder de mange beskyldninger om uacceptabel adfærd i deres spilstudier og hovedkontorer.
  [See the full post at: Xbox overvejer samarbejdet med Bobby Kotick]

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...