Cyberpunk 2077 får en udvidelse

Spil

Kan du huske sidste års hellige Messias? Undertegnede var så hypet (vist nok var vi et par stykker!), men desværre var spillet fyldt med mange fejl. Det har været et stort arbejde for CD Projekt Red at få udgivelsen på ret køl, og det lykkedes åbenbart med version 1.3, som siden fik brugernes stemning til at vende i nye anmeldelser på Steam.

Den næste store opdatering skulle lande mellem marts og maj 2022 (tredje kvartal af finansåret 22/23), som også bringer næstegenerationsopdateringerne (er det virkelig ét ord?) til PlayStation 5 og Xbox Series X.

Som en sidenote nævntes også, at holdet arbejder på en udvidelse, men der var ikke mere at fortælle for nu. Witcher 3 fik to sublime udvidelser, så måske kan det råde bod for den problematiske lancering, som vi så sidste år?

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #617
  Kenny Jensen
  Administrator

  Kan du huske sidste års hellige Messias? Undertegnede var så hypet (vist nok var vi et par stykker!), men desværre var spillet fyldt med mange fejl. D
  [See the full post at: Cyberpunk 2077 får en udvidelse]

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...