December byder masser af gaming på TV

Spil

Der er dem, som tyr til de klassiske juletraditioner på TV – Nissebanden, Pyrus og Die Hard, men det kan jo være, at du har brug for lidt nyt at nyde. Heldigvis er gaming blevet så alment udbredt og accepteret, at moderne tv-serier og platforme har kastet deres kærlighed på at bringe vores helte til stuealteret (eller på mobilen, som hives frem på toilettet under en tiltrængt pause for familien).

8-Bit Christmas (HBO Max)

Neil Patrick Harris, Nintendo og 80’erne? Dette sammenkog kan kun ende i den mest inkluderende julefilm, som samler flere generationer foran skærmen. Den er allerede ude, men jeg har ventet med at se den, til den første sne faldt. Nu er nissehuen er på, og jeg glæder mig.

The Witcher sæson 2 (Netflix)

Der er stor forskel på Geralt, om du læser hans fortællinger i Sapkowskis bøger, styrer ham i CD Project Reds spil eller slapper af foran tosseskærmen, mens Netflix’ serie ruller over skærmen. Første sæson af sidstnævnte blev en større succes, end de fleste havde turdet håbe på, så du kan snart nyde Henry Cavill give den gas som Geralt i nye afsnit, som denne gang følger en mere lineær tidslinje. Sæson 2 er klar på Netflix den 17. december.

Resten

League of Legends fik i starten af november sin egen animerede serie, Arcane, som endte med at blive utroligt rost, og burde kunne nydes af mange, som ikke interesserer sig for det spillemæssige ophav. Det er vel én af grundpillerne for at lykkes med en filmatisering af spil, så ikke kun inkarnerede fans vil synes om værket (Mortal Kombat anno 1995, anyone?). Men der er mange serier på vej; Shenmue, Sonic, Cuphead, Cyberpunk, Angry Birds, Tomb Raider, Far Cry, Devil May Cry, Splinter Cell, PUBG, osv.

Derudover fik vi i år også en ny udgave af Mortal Kombat, som kan ses på HBO Max. Så Pyrus må vige skærmpladsen i år… for en stund!

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #618
  Kenny Jensen
  Administrator

  Der er dem, som tyr til de klassiske juletraditioner på TV – Nissebanden, Pyrus og Die Hard, men det kan jo være, at du har brug for lidt nyt at nyde.
  [See the full post at: December byder masser af gaming på TV]

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...