It Takes Two anklaget af Take-Two

Spil

Bliver du også lidt vindøjet af overskriften, så var det hensigten, da ligheden mellem spiltitlen It Takes Two og firmanavnet Take-Two (Interactive) er utroligt enslydende. Men er det nok til ligefrem at lægge sag an mod Josef Fares for denne meget nøjagtige titel på hans spil, hvor man skal klare sig gennem spillet (som metafor for livet) som en tosomhed?

Det mener moderselskabet Take-Two Interactive, som blandt andet har 2K Games og Rockstar Games blandt deres portefølje af spilstudier. Af den grund har de anmeldt over 25 sager om brud på deres rettigheder på blot tre måneder, hvilket er uhørt i spilbranchen. Spil og andre brancher må ikke benytte sig af ord som rockstar, social club, mafia, civilization med flere. Denne gang går det udover årets spil i 2021.

Josef Fares og hans spilfirma Hazelight håber på et fredeligt udfald af sagen, men mange andre bukker under for ikke at blive begravet i dyre sagsomkostninger.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #626
  Kenny Jensen
  Administrator

  Bliver du også lidt vindøjet af overskriften, så var det hensigten, da ligheden mellem spiltitlen It Takes Two og firmanavnet Take-Two (Interactive) e
  [See the full post at: It Takes Two anklaget af Take-Two]

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...