Game Awards præsenterede mange nye spil

Spil

Hvor skal man starte? Prisuddelingen burde være centrum, hvor vi hylder de kreative kræfter, som giver os underholdning i spandevis, men traditionen tro dukkede der nogle ret spændende spil op i horisonten, f.eks. et nyt Star Wars-spil, Alan Wake II og W40K: Space Marine 2. Lad os starte med at kigge tilbage:

Vinderne

It Takes Two har en anden nyhed lige om hjørnet, men lad os starte med at fejre de tre priser, som spillet hev hjem: Årets spil, årets familiespil og årets multiplayer-spil. Det er rimeligt godt scoret af svenske Josef Fares, som efterhånden har lavet rimeligt interessante spil som Brothers og A Way Out. Måske burde jeg udfordre konen i det?

Derudover fordelte de øvrige stemmer sig på Deathloop, Forza Horizon 5, Marvel’s Guardians of the Galaxy, Kena: Bridge of Spirits, Metroid Dread, Final Fantasy XIV, Genshin Impact, Nier Replicant ver 1.22474487139, Resident Evil 4, Resident Evil Village, Tales of Arise, Guilty Gear Strive, Life Is Strange: True Colors, Returnal, Halo Infinite og Age of Empires IV. Elden Ring blev udnævnt til det mest ventede spil. Listen over vinderne og de nominerede kan ses på Game Awards’ wiki-side.

Nyhederne

Lad os starte med de næste opsigtsvækkende titler for at slutte med et lille sammendrag. Men der er lidt at glæde sig til de næste stykke tid.

Til sidst; hvad er din kandidat til årets spil?

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #635
  Kenny Jensen
  Administrator

  Hvor skal man starte? Prisuddelingen burde være centrum, hvor vi hylder de kreative kræfter, som giver os underholdning i spandevis, men traditionen t
  [See the full post at: Game Awards præsenterede mange nye spil]

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...