The Matrix Awakens er en UE5-demo

Spil

Glæder du dig til The Matrix: Resurrections og har du en af de nyeste konsoller, så skal du da lige se denne demo an. Epic har smidt en tech-demo løs, men tag ikke fejl, det er én stor reklame for hhv. den nye Matrix-film og selvfølgelige Unreal Engine 5.

Neo/Keanu Reeves introducerer, hvorfor en heftig biljagt tager over. Til sidst får du lov til at bevæge dig rundt i byen, og undertegnede er mest imponeret over den sidste del. Mængden af liv i byen og dens omfang er syvmileskridt i den rigtige teknologiske retning. Har du ikke en af de nye konsoller, så kan du se nedenstående video, men det er altså langt mere betagende selv at opleve.

Fjerde film i Matrix-universet er klar den 22. december.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #636
  Kenny Jensen
  Administrator

  Glæder du dig til The Matrix: Resurrections og har du en af de nyeste konsoller, så skal du da lige se denne demo an. Epic har smidt en tech-demo løs,
  [See the full post at: The Matrix Awakens er en UE5-demo]

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...