GoldenEye får achievements – på vej til Xbox?

Spil

Året er 1997, konsollen hedder Nintendo 64, og jeg sad med tre kammerater og spillede multiplayer på et 20″ CRT-TV. Det var af episke dimensioner, og vi var overraskede over dybden af et FPS til konsol. Singleplayer var også fedt, så fans har i mange år sukket efter at genbesøge titlen. En ny version var oprindelig under udvikling til Xbox 360, men blev sløjfet. For knap et år siden dukkede filerne til det ufærdige spil op på nettet, og folk var meget overraskede over kvaliteten.

Vi krydser fingre for, at de nye achievements hos Trueachievements.com er tegn på spillets ankomst hos Xbox-konsollerne. Egentlig måtte det for undertegnedes skyld udkomme på alle konsoller, for det her er en klassiker, som desværre er træg at genspille på Nintendo 64 – det har jeg skam prøvet.

Vi venter spændt… men ofte er der ikke lang vej fra offentliggørelsen af achievements til spils udgivelse.

Fora GoldenEye får achievements – på vej til Xbox?

 • Dette emne har 0 svar og 1 stemme, og blev senest opdateret for 2 uger, 5 dage siden af Kenny Jensen.
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #652
  Kenny Jensen
  Administrator

  Året er 1997, konsollen hedder Nintendo 64, og jeg sad med tre kammerater og spillede multiplayer på et 20″ CRT-TV. Det var af episke dimensioner, og
  [See the full post at: GoldenEye får achievements – på vej til Xbox?]

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...