CoD: Warzone har et usynligt kostume

Spil

Har du set spøgelser for nyligt i Call of Duty: Warzone, så er du ikke den eneste. Raven Software (som står bag CoD’s battle royale kaldet Warzone) har nemlig et kostume, hvor kun hoveddelen er synlig. Det er selvfølgelig kun oplåseligt med Battle Pass, hvorfor flere skyder (!) med anklager om pay to win mod udvikleren.

Raven har desværre heller ikke nået at håndtere problemet, hvilket frustrerer mange, selvom man skal nå niveau 100. Det står lidt i kontrast til deres nye antisnyd-system og Krampus, en dæmonbot, som gav snyderne problemer i december måned.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #660
  Kenny Jensen
  Administrator

  Har du set spøgelser for nyligt i Call of Duty: Warzone, så er du ikke den eneste. Raven Software (som står bag CoD’s battle royale kaldet Warzone) ha
  [See the full post at: CoD: Warzone har et usynligt kostume]

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...