GoldenEye får endelig repremiere

Spil

Få spil gennem tiden har været lige så svære at få fingrene i som GoldenEye, såfremt man ikke ejede den originale N64 med kassette og et tv, som du kunne sætte maskinen til. Aldrig har et spil været begravet i så stort et rettighedshelvede, som GoldenEye siden hen blev kendt for. Nu er der endelig nyt: spillet kommer til Switch og Xbox i den nærmeste fremtid.

Efter at have redefineret skydespil på konsol ventede mange på, at Microsoft med opkøbet af udvikleren Rare ville bringe denne klassiker ind i den nye spilæra med HD grafik, bedre controller og online-play. Men remaster gik tabt, da ingen kom til enighed i gruppen, som involverede Microsoft, Nintendo, Activision, Rare og EON (filmselskab). Denne remaster fik dog alligvel set dagens lys, da et læk i februar 2021 viste en yderst velpoleret udgave af det oprindelige spil.

DESVÆRRE ser det ud til, at vi ikke får den lækre udgave, som vi så ved det seneste læk, men en opskaleret udgave uden online play. Det kan blive en våd klud i hovedet på de, som har savlet over den føromtalte læk. Nedenstående billede taler for sig selv…

Vi ved ikke mere nu, måske bliver det fantastisk alligevel?

 • Dette emne har 0 svar og 1 stemme, og blev senest opdateret for 2 uger, 2 dage siden af Kenny Jensen.
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #728
  Kenny Jensen
  Administrator

  “James! Where have you been?”

  [See the full post at: GoldenEye får endelig repremiere]

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind som bruger for at kunne svare...